Tavarapyörä-Asiantuntija:
Suomen suurin kokoelma kuljetuspyöriä saman katon alla!

Tervetuloa! Olemme tavarapyörien asiantuntija Suomessa.

 

Minä ja mieheni, joka on kotoisin pyörämaa Hollannista, aloimme tuoda Suomeen laatikkopyöriä vuonna 2011. Aloitimme yhdellä merkillä, mutta nykyään edustamme monia huippulaatuista tavarapyörämerkkiä. Olemme erikoistuneet tavarafillareihin ja olemme perillä uusimmista trendeistä ja mahdollisuuksista. Meillä on yhteyksiä valmistajiin ja tiedämme, miten järjestää kuljetus ja toimitus jokaiseen kaupunkiin Suomessa.

Olemme ylpeitä voidessamme esitellä sinulle valikoidut merkit ja mallit, jotka tarjoavat vaihtoehdon jokaiseen kuljetuspyörä makuun ja tarpeeseen. Jos toivomasi laatikkopyörä ei ole vielä valikoimissamme, ota meihin yhteyttä. On erittäin todennäköistä, että tunnemme valmistajan ja voimme järjestää kaupan ja toimituksen sinulle Suomeen hyvin kilpailukykyiseen hintaan.

Olemme tavanneet näiden vuosien aikana koeajo tapahtumissa ympäri Suomea perheitä erilaisin tarpein, sen pohjalta olemme laajentaneet tuotevalikoimaamme:

  • Laatikkopyörät kaikkiin tarpeisiin! Valkoimastamme löytyy perhe pyöriä, lastenkuljetuspyöriä, koirankuljetuspyöriä, cargo pyörä sekä sähköavusteisia polkupyöriä tavarankuljetukseen.
  • VAN RAAM uniikit pyörät senioreille ja liikuntarajoitteisille henkilöille.
  • Peräpyörät ja peräkarryt ROLANDILTA Saksasta.
  • Laadukkaat lastenpyörät FROG BIKES ja hauska SPACESCOOTER.
  • Turvallinen ja monikäyttöinen kypärät EGG HELMETS ja NUTCASE HELMETS

 

Yrityksemme sijaitsee Espoossa ja näyttelytilamme osoite on Sinimäentie 14, 02630 Espoo Mankkaa. Sovi aika ja tule koeajamaan pyöriämme! Voit tulla päivällä, illalla ja jopa viikonloppuna, ota vain yhteyttä ja sovi päivä ja kellonaika.

 

Haluatko olla meihin yhteydessä? Olemme valmiita auttamaan ja palvelemaan sinua!

Tervetuloa !!

 

 

Gert-Jan Hendriks ja Mia Storm-Hendriks

Puh. 040-7709853 Gert-Jan
Puh. 050-3442162 Mia
Sähköposti asiakaspalvelu@tavarapyora-asiantuntija.fi