Nutcasen kypärät menestyivät turvallisuustestissä – Antavat ensiluokkaisen suojan törmäystilanteessa

Värikkäistä kuoseistaan tutut Nutcase-kypärät todettiin saksalaisen tuotetestaussäätiön toteuttamassa vertailussa parhaiksi kypäriksi törmäystilanteessa. Luotettava pyöräilykypärä tarjoaa täydellisen törmäyssuojan, istuu hyvin päähän, tuulettaa riittävästi ja heijastaa pimeällä.

Laadukasta suojaa tyylistä tinkimättä

Onnettomuudet eivät aina johdu liikenteestä tai muista liikkujista, vaan saattavat tapahtua myös täysin autiolla alueella. Moni saattaa kuitenkin vieroksua pyöräilykypärän käyttöä ulkonäkö- tai epämukavuussyistä. Nutcase vastaa haasteeseen tarjoamalla turvallisia, tyylikkäitä ja hauskoja kypäriä kaikille, jotka pitävät aktiivisesta elämäntyylistä ja haluavat antaa persoonansa näkyä myös kypärässään. Nutcase-kypärä antoi saksalaisen tuotetestaussäätiön Stiftung Warentestin tuotetestissä vertailun parhaan törmäyssuojan.

Testatuista 18 pyöräilykypärästä hyvän kokonaisarvosanan ansaitsi Nutcasen lisäksi vain kaksi muuta kypärää. Testeissä pärjääminen on mille tahansa merkille erittäin tärkeää ja tässä Nutcase peittosi monia tunnettuja kypärämerkkejä. Ainutlaatuisen materiaalinsa ansiosta kypärät ovatkin erittäin kestäviä, mutta kuitenkin kevyitä ja hengittäviä, taaten käyttömukavuuden. Lippa suojaa auringolta ja sateelta, ja sen voi tarpeen mukaan irrottaa. Pehmustettua leukahihnaa on helppo säätää, ja magneettisen lukon saa avattua ja suljettua yhdellä kädellä.


Kypäriä vapaa-ajalle ja urheiluun

Erilaisia malleja on saatavilla niin pyöräilyyn ja rullalautailuun kuin talvi- ja vesilajeihin. Kaupunkiajoon sopii Nutcase Metroride – katu-uskottava pyöräilykypärä, joka päässä kuljet työmatkasi tyylillä. Sporttisempaan menoon voi puolestaan valita hauskan ja menevän Nutcase Street Sport Helmet pyöräilykypärän. Myös lapsille ja taaperoille on tarjolla omat mallit, Nutcase Little Nutty ja Nutcase Baby Nutty, jotka mukautuvat irrotettavien lisäpehmusteiden ansiosta lapsen kasvun mukaan.

Kaikkia malleja on saatavana useissa väreissä ja kuoseissa, joiden joukosta jokainen löytää varmasti omalle persoonalleen sopivan.


Tuotetiedot

Nutcase Metroride on katu-uskottava pyöräilykypärä kaupunkipyöräilyyn. Nutcasen kevyin aikuisten pyöräilykypärä on on hengittävä ja siinä on irrotettava lippa. Säädettävä ja pehmustettu leukahihna, jonka magneettinen lukko on helppo avata ja sulkea. Saatavilla useita värejä ja kuoseja. Yksi koko S/M–M/L (55cm–59cm). Hinta: 99,90 euroa.

Nutcase Street Sport Helmet on hauska ja tyylikäs kypärä pyöräilyyn. Kevyt ja hengittävä pyöräilykypärä, jossa irrotettava lippa on säädettävä ja pehmustettu leukahihna, jonka magneettinen lukko on helppo avata ja sulkea. Saatavilla useita värejä ja kuoseja. Kolme kokoa: S (52cm–56cm), M (56cm–60cm) ja L (60cm–64cm). Hinta: 79,90 euroa.

Lasten Nutcase Little Nutty -pyöräilykypärä on kevyt ja hengittävä, ja siinä on irrotettava lippa. Säädettävä ja pehmustettu leukahihna, jonka magneettinen lukko on helppo avata ja sulkea. Irrotettavat lisäpehmusteet, joita voi vaihtaa lapsen kasvun mukaan. Paino 368 g. Saatavilla useita kuoseja. Yksi koko XS (48cm–52cm). Hinta: 69,90 euroa.

Nutcase Baby Nutty on kevyt ja hengittävä pyöräilykypärä taaperoille yksivuotiaasta ylöspäin. Leukahihnan magneettinen lukko on helppo avata ja sulkea. Paino vain 240g. Irrotettavat lisäpehmusteet, joita voi vaihtaa lapsen kasvun mukaan. Kypärän kiristimenä helppo ja turvallinen joustoremmi. Saatavilla useita kuoseja. Yksi koko XXS (47cm–50cm). Hhinta: 59,90 euroa.

Kun haluat ostaa NUTCASE-kypärän, klikkaa tästä nettikauppaamme. Osta Tästä